MENU

Саша-«Стоматолог» збагатиться на 62 мільйони за рахунок українських підприємств

7149 0

ДП «Селидіввугілля» 1 квітня уклало угоди на послуги вуглезбагачення на загальну суму 61,60 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено збагачення 600 000 т. для ВП «Шахта «Росія», замовлення виконуватиме однойменне ПАТ «Центральна збагачувальна фабрика «Росія» за 33,60 млн грн.

Ще 500 000 т. мають збагатити для ВП «Шахта «Україна» – це за 28 млн грн. робитиме ПАТ «Центральна збагачувальна фабрика «Україна».

Обидва контракти підписані після переговорної процедури через відсутність конкуренції: всі основні вузли технологічних комплексів шахти зв’язані з центральною збагачувальною фабрикою, комплекс  якої розташовано на проммайданчику відповідної шахти.

Нагадаємо, власниками обох збагачувальних фабрик на три чверті є ТОВ «ДРФЦ» Олександра Януковича та ще на чверть ТОВ «КУА «Альтера Ессет Менеджмент». Свою частку у цих та ще двох аналогічних підприємствах «Альтера» викупила у ФДМУ у 2013 р., як повідомляли тоді ЗМІ – приватизація відбулася по заниженій удвічі ціні.

Наші Гроші


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини