MENU

Українка Ангеліна Усанова виграла конкурс краси Miss Eco International-2024 в Єгипті: її сукня-символ війни підкорила журі

2569 0

Українка Ангеліна Усанова виграла конкурс краси Miss Eco International-2024 в Єгипті: її сукня-символ війни підкорила журі

"Міс Всесвіт Україна 2023" Ангеліна Усанова стала переможницею конкурсу краси Miss Eco International-2024 в Єгипті. Метою конкурсу було привернути увагу до екології та закликати людей дбайливо ставитися до природи.

Як повідомлялося раніше, переможниця стане послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища. Киянка вразила журі своєю сукнею, зробленою виключно з вживаних матеріалів, яка символізувала війну в Україні. Фотографіями з нагородження Ангеліна Усанова поділилася на своїй Instagram-сторінці, передає OBOZ.UA, інформує UAINFO.org.

На знімках можна побачити, як учасниці вдягають корону Miss Eco International-2024. "Міс Всесвіт Україна 2023" позує з нагородою у срібній блискучій сукні із зеленими камінцями.

Читайте також: 60-річна жінка вперше в історії перемогла на конкурсі краси і стала "Міс Всесвіт Буенос-Айрес": який вигляд має Алехандра Родрігес

Костюми красуні, які були створені спеціально для конкурсу, стали нагадуванням про війну. Сукня "Фенікс" символізувала Україну, яка щодня потерпає від обстрілів, але продовжує жити.

Українка Ангеліна Усанова виграла конкурс краси Miss Eco International-2024 в Єгипті: її сукня-символ війни підкорила журі. ФотоДжерело: пресслужба "Міс Всесвіт Україна"

Образ еко-костюму Ангеліни Усанової "Світ у вогні" також описує проблему лісових пожеж. Сукня ввійшла в топ-3 переможниць та вразила журі символізмом.

Джерело: пресслужба "Міс Всесвіт Україна"

Українка Ангеліна Усанова виграла конкурс краси Miss Eco International-2024 в Єгипті: її сукня-символ війни підкорила журі. Фото

Корсет сукні оздоблений пластиковими пляшками червоного і чорного кольору, а також деталями, вирізаними з будівельних трубок. Кожна деталь окремо оброблена вогнем, аби надати форми і вигляду язиків полум’я. Спідниця "Світу у вогні" виготовлена із вживаних штор та тюлей, на яких надрукований принт із зображенням вогню. 

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

OBOZ.UA


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини